Give me something to assemble, I won´t look at directions, I´ll try to figure it out. It´s why I love IKEA.

Give me something to assemble, I won´t look at directions, I´ll try to figure it out. It´s why I love IKEA.

Etter mange innloggings- og opplastningsproblemer, er bildene fra torsdagens arrangement endelig klare!

Det ble en kjempehyggelig dag, syns både pressefrokosten og lanseringsfesten på kvelden var vellykkede arrangementer. Designere Jon Karlsson og de flinke damene bak Wis Design holdt innlegg og forklarte designprosessen for deres ulike møbler i den nye PS-kolleskjonen til IKEA. (Det hvite, høye oppbevaringsskapet er som for øvrig er min favoritt i kolleksjonen, var designet av nettopp disse to damene).

Thom Hell sang og spilte på kvelden foran omtrent 100 inviterte. Liker musikken hans godt, jeg – han er en dyktig artist i mine øyne. En beatboxer imponerte oss samtlige i salen – han var utrolig flink til å lage lyder på musikalsk vis, for å si det sånn. Tror det hele ble filmet, kanskje/forhåpentligvis legger IKEA ut film av hans opptreden.

Designstudenten Matilda Charlotta Karlsström ble verdens første mottaker av IKEAs nyopprettede IKEA PS Designstipend, og fikk med seg 10 000 kr og diplom, i tillegg til heder og ære.

Sånn så det ut under pressefrokosten på torsdag:

746815-11-1335621462786 Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lanseringChristina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering  Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering Christina MIhaela Carare Kunsthøgskolen i Oslo Ikea interior lansering

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.