Tennis is mostly mental. You can´t play tennis and not be a good thinker – Venus Williams

Tennis is mostly mental. You can´t play tennis and not be a good thinker – Venus Williams

Jeg lever i beste velgående, det håper jeg at dere også gjør. Jeg har tatt få turer innom bloggen den siste tiden, men det er av gode grunner. Første prioritert har vært, og er fremdeles, min nye jobb som prosjektleder i Presis 360. Utenom det har jeg fokusert på å komme igang med tennis igjen, noe som er ubeskrivelig, ja ufattelig deilig!!

Jeg er faktisk på vei ut av døren as-we-speak – til tennis trening 🙂 Været på Sørlandet er for øvrig helt fantastisk, så jeg måtte bare ta med meg Chico på en rolig joggetur før treningen. For en herlig start på høsten!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.