Think of all the beauty still left around you and be happy

Think of all the beauty still left around you and be happy

Christina Mihaela Carare ootd inspo fashion outfit camel vero moda only hm overseen boots mischa barton

Christina Mihaela Carare ootd inspo fashion outfit camel vero moda only hm overseen boots mischa barton

Christina Mihaela Carare ootd inspo fashion outfit camel vero moda only hm overseen boots mischa barton

Christina Mihaela Carare ootd inspo fashion outfit camel vero moda only hm overseen boots mischa barton

746815-10-1353359388841

Christina Mihaela Carare ootd inspo fashion outfit camel vero moda only hm overseen boots mischa barton

Christina Mihaela Carare ootd inspo fashion outfit camel vero moda only hm overseen boots mischa barton


Christina Mihaela Carare ootd inspo fashion outfit camel vero moda only hm overseen boots mischa barton

Christina Mihaela Carare ootd inspo fashion outfit camel vero moda only hm overseen boots mischa barton

Kåpe – HM Jeans – Only Genser – Only Solbriller – Warehouse Veske – Michael Kors Klokke – DKNY Skoletter – HM

Hei, bloggen!

Lenge siden jeg har skrevet noe her, og det har jeg savnet. Har savnet å dele hverdagsøyeblikk, det morsomme ved ta antrekksbilder, og ikke minst, har jeg savnet samtaler med dere fine lesere.

Nå er det gått fire måneder siden jeg begynte i stillingen som prosjektleder i kommunikasjonsbyrået Presis 360, men jeg bruker fremdeles hver dag til å lære meg å bli bedre i jobben, ha oversikten over alle prosjekter vi gjør for kunder …. ja, rett og slett klare å følge med i svingene! Det er veldig gøy, jeg storkoser meg på jobb og jeg trives med kollegene 🙂 Har jeg nevnt at vi har d e t fine kontoret, rett ved vannkanten ved Tromøybroen? Nei, det må vel være på Instagram at jeg har delt bilder av utsikten fra kontoret fra alle mulige vinkler… Det er bare så vakkert!

På fritiden går timene gjerne til å spille tennis (hjerte, hjerte, hjerte) – er oppe på det nye anlegget på Myra opptil fem ganger i uken, og merker at jeg ikke er alene om å benytte tilbudet. Banene er ofte fullbooket i ukedagene, interessen for tennis har virkelig økt! Det er så herlig å se! Ellers har jeg brukt (ufattelig) lang tid på å flytte bloggen fra blogg.no til .com-domene. Ting er snart på plass – jeg er så spent på å høre hva dere andre syns om nettsiden, man blir liksom blind på sånt når man jobber med det i en stund. Jeg sier selvfølgelig ifra når den er oppe og går!

I mellomtiden må jeg bare dele at jeg har fått et par veldig spennende forespørsler, også knyttet til denne bloggen og den nye nettsiden. Jeg gleder meg til å dele detaljene med dere om det blir noe mer enn e-post korrespondanser. Nå er det snart leggetid, men ikke før jeg får min girly-flick-dose med Gossip Girl på Netflix. Hehe, guilty pleasure!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.