Dream as you’ll live forever. Live as if you’ll die today

Dream as you’ll live forever. Live as if you’ll die today

Ah, som jeg lengter til våren når snøen har smeltet… Til lysere tider og lengre dager. Men det er klart at vinteren har sin sjarm, den også: Barnlige følelser når den første puddersnøen faller (les: ikke snøstorm!), lag på lag med klær, tjukke strikkegensere og matchende luer og votter; varm kakao og innekos. Eller som i mange tilfeller den siste tiden: Våte sko til og fra tennistreningen og et ekstra observant blikk på glatte veier…

Christina Mihaela Carare only ootd michael kors bag vest converse outfit Christina Mihaela Carare only ootd michael kors bag vest converse outfit Christina Mihaela Carare only ootd michael kors bag vest converse outfit Christina Mihaela Carare only ootd michael kors bag vest converse outfit Christina Mihaela Carare only ootd michael kors bag vest converse outfit

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.