Interiør dekor fra Dekoria

Interiør dekor fra Dekoria

For ikke så lenge siden ble jeg kontaktet og spurt om jeg kunne tenkt meg å blogge om Dekoria, en verdensomspennende tekstilprodusent som har eksistert i 15 år. Dekoria lager tekstilkolleksjoner og skreddersyr til individuelt salg, så vel som til restauranter og hoteller i Europa.

Nettsiden til Dekoria er full av ulike tekstilprodukter som gardiner, trekk, putetrekk, sengetepper, håndklær, sekkestoler og puffer, til hagen og metervare. Du finner også inspirasjon for å innrede ditt hjem i særegen stil, med over 300 tekstildesign å velge mellom. Du kan altså få sydd matchende gardiner, bordduk, putetrekk og mer, etter din smak – og dine mål.

Overdådig, elegant, klassisk, stilrent, romantisk – du bestemmer, det er jo kun din egen fantasi som setter grensen! Selv drømte jeg meg vekk i noen av disse innredningene til soverom:

Selv har jeg en blandet stil når det gjelder interiør. Jeg elsker safari-stilen (bilder av eksotiske dyr, myke pledd, kontraster mellom sølv, sort, og varme bruntoner), jeg elsker også en overdådig stil med rike gull- og rødenyanser, more is more-tankegangen i det hele tatt. Samtidig har det i det siste vokst frem en forkjærlighet for en noe minimalistisk, men myk, stil: grått, offwhite, rene, store overflater, stål, betong, oversize puter og pledd, bare føtter på parkett…

Jeg har plukket to favoritter fra Dekoria som jeg så passet fint inn i huset. Sengesettet i en dyp rød farge gir et varmt inntrykk soverommet, koselig og noe «mektig». Det jeg har er i størrelse 180x220cm, med 2 puter som kom med fyll, størrelse 50×40 cm. Materialet er 100% polyester (kjennes veldig som bomull, syns jeg), og kan vaskes på 30 grader.

Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria

«In keeping with my love of all things Africa«, fant jeg også et putesett med bilde av elefanter. De heter «gobelinputer», og har et maleri-preg over seg. Stoffet, som produseres på et veveri i Belgia, er av høy kvalitet. Mønsteret er kun på den ene siden av puten, som for øvrig er av størrelse 48x48cm, med glidelås. Disse kommer originalt uten fyll.

Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria Christina mihaela carare interiør dekoria PicMonkey Collage7

Fra nettbutikken likte jeg veldig godt både sengeteppet og putetrekkene, men det er noe annet når du selv får kjenne på stoffet (ble levert på døren). Begge kjennes robuste ut, men syns likevel at de skaper et varmt og koselig inntrykk 🙂 For et mye større utvalg av tekstiler, ta turen innom dekoria.dk!

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.