800 meter løpetest

800 meter løpetest

Christina Mihaela Atletica lopetest 800m
1Q0J1292
PicMonkey Collage
1Q0J1256
1Q0J1353
Christina Mihaela Atletica idrettens treningssenter
1Q0J1335
1Q0J1320
Christina Thommesen Atletica treningssenter
1Q0J1360

Hehe! Ser tilbake på disse bildene jeg tok da jeg hadde min første 800 meter løpetest, som er en del av programmet mitt fra Linda Larsen, PT på Atletica, som jo er en av mine sponsorer mot tennis-NM. Jeg hadde akkurat fått Atletica t-skjorten, og syntes den var kjempestas å ha på! Hehe, har også trent med den inne på Atletica, og tenkt at de andre som trente må jo tro at jeg jobber der 😀 Men, det gjør jeg altså ikke. Utrolig kul følelse å kjenne seg støttet av dem da, digger det!

Christina Mihaela Atletica 2

I dag har jeg uheldigvis vært syk (vond hals, verk i kroppen, småvimmel) i tre dager. Jeg begynte å kjenne det på søndag, etter turneringen i Svelvik. Jeg tror det mentale, kanskje det faktum at min første, og eneste kamp der, varte i tre timer, hvorpå jeg tapte 6-3, 6-7, 5-7 etter å ha hatt veldig mange match-baller, tok litt knekken på meg.

På søndag jogget jeg i en time, igjen iflg. planen – men guri så deilig det var i solsteken. På mandag før arbeidsdagslutt, kjente jeg virkelig på «forkjølelsen», eller hva det nå enn er.

Jeg kom meg heldigvis på min andre coaching time med Linda Øygarden, som er min sponsor hva gjelder det mental coaching. Superglad var jeg for at jeg var i passe form til å møte opp!

[separator type=»thin»]

Har sett litt tilbake på mine bilder fra treninger, deriblant disse med t-skjorte fra Atletica. For å minne meg selv på at det er ok/lov å være syk, og være borte fra trening – for så å komme sterkt tilbake! Disse bildene tok jeg altså selv, med kamerastativ som jeg stilte opp på Bjønnes stadion, og fjernutløser. Vel, ja, ganske småkleint med et helt fotballag som trente i bakgrunnen, og som kunne se mine «selfies», men hey, jeg ville jo ha bildene 🙂 What else is a girl to do? 🙂

Etterpå var det tid for min andre løpetest, ever 🙂 800 meter, som tilsvarer 2 runder rundt stadioen. Jeg visste at 1 min 24 sek på første runde i min 3000 meter løpetest var en for rask start i forhold til at jeg skulle stå ut løpet på 3000 meter. Men nå skulle jeg altså løpe kun to runder. Tenkte derfor at 1 min 24 på første, som var vel nesten en spurt for meg, var en god tid. Jeg skulle gå for det. Og det gjorde jeg. Andre runde var det akkurat som å møte en vegg, samme som jeg opplevde på 3000 meteren. Men nå skulle jeg bare løpe én runde til. Jeg gav på det jeg kunne. Og dette ble tiden:

Christina Mihaela Atletica
Om det er bra for meg å være? Jeg vet ærlig talt ikke, dette er jo min andre løpetest noensinne. Gøy var det i hvert fall, utfordrende også! Formen skal testes igjen i slutten av mai, da gjelder det å få bedre tall, rett og slett!

Nå må jeg ut og lufte hodet litt. Det er meningen at jeg skal løpe intervall i dag (4 min. løp, 1 min pause, 3 min. løp, 1 min pause, 2. min. løp, 1 min. pause, 1 min. løp, 1. min. pause x 4 runder), men jeg velger å lytte til kroppen. Hørselen er tett, det svir fremdeles i halsen og blikket spinner litt i sirkler. Jeg skal prøve å få spilt tennis i kveld likevel. Håper at det skjerper formen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.