Fresh igjen hos NIKITA Hair på AMFI Arena

Fresh igjen hos NIKITA Hair på AMFI Arena

Christina-Mihaela-Carare-Nikita-Hair-Amfi-Arena

Nikita Hair på AMFI Arena er min «luksus» sponsor. Når jeg trenger en liten stund med å bare gjøre skikkelig jentete ting, eller jeg føler for å freshe opp sveisen som til stadighet er enten i hestehale på grunn av treningen, tar jeg kontakt med søte Jenny på Nikita. Syns det er gøy å gjøre litt forskjellig hver gang! Også denne gangen sa jeg til Jenny at jeg ville gjøre noe annerledes. Ombre-looken er veldig populær, med en tydelig mørkere hårnyanse på toppen av hodet, og gradvis lysere mot håtuppene. I stedet for å ha det «alle andre» har, spurte Jenny om ikke jeg ville gjøre det omvent, nemlig ha en mørk nyanse på hårete under, og en lys over. I og med at jeg går mye med håret i hestehale, ville fargen også være mer spennende, for da får man frem to ulike nyanser 😀 Jeg er også opptatt av at fargen ikke er «flatt», men Jenny har et stort utvalg fargenyanser som ser ut som består av striper. Men det er altså én farge, så jeg slipper å tenke på å farge etterveksten fra stiper. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet, og kjøpte med meg både volumspray og varmebeskyttelse.

Christina-Mihaela-Nikita-Hair-Amfi-Arena-1_big1Q0J1073 1Q0J1053 1Q0J1063 1Q0J1064-2 1Q0J10541Q0J1044 1Q0J10841Q0J1100 Christina-Mihaela-Nikita-Hair-Amfi-Arena-3 1Q0J1089 1Q0J1096 1Q0J1088 1Q0J1107 1Q0J1092 1Q0J1113 1Q0J1119 1Q0J1129

[separator type=»thin»]

Det er alltid så koselig å komme hit. Det er en enkel, men stor glede, å kunne sitte i frisørstolen, bli servert kaffe og lese motemagasiner. Jeg har som rutine å alltid få hårkur når jeg er der, fordi jeg er kjempedårlig på å huske å gjøre det selv. Jeg farger håret mitt, og vasker det kanskje annenhver dag på grunn av treningen. De dagene jeg føler for å føle meg ekstra fresh, sletter jeg eller krøller håret. Alt dette sliter på håret. Hårkur-behandlingen jeg tar hos NIKITA er dyptpleiende, den trekker godt inn i håret og gir det næring og «nytt» liv. Det lukter himmelsk også!

Nå er jeg så heldig at jeg får lov å gi deg som leser dette samme hårbehandling GRATIS, når du skal klippe eller farge håret ditt hos NIKITA Hair på AMFI Arena. Du må bare oppgi kodeordet MIHAELANM, så slipper du å betale for hårkurbehandlingen :))) Med andre ord, sparer du over kr. 200 OG du får pleiet håret :))) Bare husk på det neste gang du skal til NIKITA på AMFI Arena. Viktig å presisere at tilbudet gjelder kun denne butikken.

Christina Mihaela Nikita frisor Amfi Arena gratis haarkur

PS: Her kan du lese om mine tidligere besøk hos NIKITA Hair på AMFI Arena (på arenablogg.no):

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.