Meg-tid hos Wenche´s hårpleie

Meg-tid hos Wenche´s hårpleie

Da er jeg tilbake fra en aldri så liten ferie i Tromsø. Det ble en spontantur, så å si, sammen med kjæresten, opp til hvor min storesøster bor. Jeg har ikke vært i Tromsø på 5 år (har bodd der et par år tidligere), så det var utrolig koselig å få sett byen og omgivelsene igjen! Ikke minst, se hvor min søster bor 🙂 Vi dro opp på torsdag. Mamma reiste fra London til Tromsø på fredag, og hun ante ikke at vi skulle være der, vi også. Vi fikk overrasket henne skikkelig i det hun kom inn i døren der hvor min søster bor. Hehe, det tok henne en hel masse sekunder før hun forsto at  det var virkelig oss to sørlendingene som sto der foran øynene hennes 🙂 Guri, det var så koselig, alle de nesten fire dagene vi var der!

Jeg kastet meg på den hittil for meg ukjente Facebook-trenden som gikk ut på å hoppe i havet, da min storesøster ble utfordret samme dag som vi kom opp. Jeg trosset forkjølelsen (som dessverre har vart i en uke nå, aarrgh!), og sendte like så godt en utfordring om å hoppe i havet til en god vennine sørpå 🙂 Og jammen er Facebook-trenden kommet helt til Arendal 🙂

Ville vise dere noen bilder og skrive kort om mitt besøk hos Wenche´s Hårpleie på Saltrød. Jeg fant salongen tilfeldigvis på Facebook. Da så jeg at de hadde tilbud på vippeextensions og gelénegler. Som «tidligere» moteblogger og interessert i mote- og skjønnhetstrender generelt, har jeg lenge hatt lyst å teste faktisk nettopp vippeextensions og geléneglelakk! Nå som jeg så tilbudene hos Wenche´s, ville jeg likesågodt prøve og se om dette er noe jeg vil gjøre på jevnlig basis. I hvert fall et par timer skulle det ta, å sette på vipper og manikyr med geléneglelakk. I forhold til limet på vippene, måtte jeg helst ikke trene eller vaske ansiktet på en dag. Derfor tok jeg likesågodt begge behandlingene samme kveld 🙂 Effektivt, skjønner dere!

Wenche´s Hårpleie

 

Christina-Mihaela-Wenche´s-Hårpleie-Saltrød-31 Christina Mihaela Wenche´s hårpleie 4

Vippeextensions har jeg sett koster vanligvis over kr. 1 000, og helt opp til kr. 1 500 faktisk. Manikyr med geleneglelakk har jeg også sett koster opp mot kr. 1 000. Hos Wenche´s hadde de tilbud på vippeextensions for kun kr. 750, kr. 400 for refill og negler med tipp kr. 550. I mine ører, høres dette veldig bra ut! Vippene kunne jeg bestemme lengden på, jeg sa ikke for lange, heller ikke like korte som mine egne. Halvannen time tok det å sette de på, jeg sovnet der jeg lå, mens jeg fikk satt dem på. Jeg har den stygge uvanen av å bite huden rundt neglene, det ser så stygt ut, og det gjør vondt, men jeg gjør det likevel. Jeg tenkte at en manikyr vil kanskje sette en stopper for det. I tillegg, har jeg gått så lei av vanlig neglelakk som faller av etter noen få dager. Både vippene og geléneglelakken skal holde i opptil 3 uker, til og med 4, hvorpå man kan gjøre behandlingen igjen. Åh, elsk! Tidsbesparende, fint og varig 🙂 Jeg liker! Må bare få sagt at hun engelsktalende som tar seg av vipper og negler, er utrolig flink til å lage mønstre på toppen av neglelakken! Det er spesielt fint med lange negler syns jeg, men jeg må ha de korte på grunn av tennisen.

Jeg vil på det varmeste anbefale å sjekke ut Facebook-siden til Wenche´s Hårpleie og den for vippe- og neglebehadling. Her kan du følge med på tilbud og se inspirasjonsbilder 🙂

 

1Q0J1189_litenChristina Mihaela Wenches Hårpleie SaltrødChristina-mihaela-Wenches-Hårpleie-6Christina-Mihaela-Wenche´s-hårpleie-7Christina Mihaela Wenches hÅRPLEIE 9

Kan jeg si at geléneglelakken er så kul?! Den er virkelig baby-rosa når jeg er varm, med en gang jeg vasker hendende eller går ut i kaldt vær, blir den en dyp, mørk rosa farge. Det er som å ha to forskjellige neglelakker på, så jeg blir ikke lei av fargen. Denne fargen skal jeg definitivt ta igjen! Jeg kjøpte meg også en olje til neglebåndene for å pleie disse, og dermed slutte å spise på fingrene! Fy 🙂

Christina-Mihaela-Wenches-Hårpleie-Saltrød-21cHRISTINA mihaela Wenche´s hÅRPLEIE 10 Christina Mihaela Wenche´s Hårpleie 11Christina Mihaela Wenhe´s Hårpleie 12Christina-Mihaela-Wenche´s-hÅRPLEIE-13

PS: Innlegget er ikke betalt eller sponset, men min ærlige mening om Wenche´s Hårpleie, som jeg selv kontaktet for å benytte meg av tilbudet de hadde på vippeextensions og manikyr (som de fremdeles har). Jeg er glad for at jeg tok med kameraet 🙂 Jeg opplevde servicen som god, jeg kommer gjerne tilbake, og anbefaler varmt skjønnhetssalongen videre!

1 Comment
  • christina
    Posted at 23:07h, 06 mai

    Enig Inna 🙂 Fikk et tips i mailboksen på Facebook om å prøve Anita på Fortuna fotpleie, hun holder til i salongen til Wenche´s. Fotpleie med fransk manikyr som geleneglelakk og voksing var visstnok definivt å anbefale 🙂 Åh, fotpleie, herlig!!