Program for styrketrening

Program for styrketrening

 Dette trente jeg høst/vinter 2014.

OBS: Treningsprogrammet er på ingen måte copy-paste for nestemann. Vi har alle forskjellige kroppsbygging og utgangspunkt for treningen. Det som passer for meg er ingen garanti vil være et gunstig opplegg for akkurat deg. Er du ute etter individuelt treningsprogram vil jeg på det sterkeste anbefale deg å ta kontakt med treningsveilederne på treningssenteret der du trener.

Program: Styrketrening

Varighet: 8 uker

Antall økter per uke: 6

Christina Mihaela Thommesen Vintilescu tennis styrketrening Atletica treningssenter Sør Amfi 5 2 crunch sidecrunch pike reka sideplanke l-sit kettlebells ben legday balansetreningChristina Mihaela Thommesen Vintilescu tennis styrketrening Atletica treningssenter Sør Amfi-5hristina Mihaela Thommesen Vintilescu tennis styrketrening Atletica treningssenter Sør Amfi 5 3 skulder rygg nedtrekk skulderpress roing stang sidehev fronthev kryssrygg kabel facepullChristina Mihaela Thommesen Vintilescu tennis styrketrening Atletica treningssenter Sør Amfi-4Christina Mihaela Thommesen Vintilescu tennis styrketrening Atletica treningssenter Sør Amfi bryst armer ben kjerne core vekter kabel benkpress benpress flyes kabel chins dips triceps biceps markløft bulgarsk gående utfallChristina Mihaela Thommesen Vintilescu tennis styrketrening Atletica treningssenter Sør Amfi-3Christina Mihaela Thommesen Vintilescu tennis styrketrening Atletica treningssenter Sør Amfi kondisjonstrening intervall løpetest løp ellipsemaskin romaskin balanse tøying treningsfriLocation: Atletica idrettens treningssenter, Sør Amfi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.