Gratulerer og Godt Nytt År!

Gratulerer og Godt Nytt År!

På denne tiden for to dager siden møtte jeg Jostein, årets siste vinner av treningsbaggen fra Kick Trening! Nok en gang var det en sann glede å overrekke premien.

Les mer: And the winner is…

Det har rett og slett vært en opplevelse å arrangere konkurransene i desember, hvor jeg ga bort tre treningsbagger fra Kick Trening. Tusen takk til alle som deltok! Jeg er mektig imponert over alle vinnerne, som var så sporty og ble med på et bilde av overrekkelsen. Det gjorde at jeg kunne bli pittelitt mer kjent med dem, samtidig som vi hadde det gøy sammen i forsøkene på å få til et par gode bilder 🙂 Her er vinnerne av en treningsbag fra Kick Trening til en verdi av kr. 400:

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-arendal-treningsbag-vinner-2-smallChristina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-arendal-treningsbag-vinner-4-small

Jostein aka. @Mr. Egenes på Instagram

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-treningsbag-konkurranse-vinner-Arendal-3-2-sharpChristina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-treningsbag-konkurranse-vinner-Arendal-5-2

Andreas aka. @Korneliussenprivat på Instagram

Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-treningsbag-konkurranse-vinner-Arendal-1-header Christina-Mihaela-Carare-Kick-Trening-treningsbag-konkurranse-vinner-Arendal-3-sharp

Iselin aka. @Iselinseimknutsen på Instagram

[separator type=»thin»]

Dette blir nok ikke siste gang jeg gir bort en treningsbag fra Kick Trening. 2016 er et nytt år. Det representerer en ny start. Nye muligheter. Samtidig som jeg håper å være velsignet med at mange ting kan forbli likt. For jeg har ingen planer om å hverken slutte å trene hos Kick Trening, å slutte å spille tennis, å studere Personlig Trening hos NKS Nettstudier, å samarbeide med mine sponsorer, å være gründer eller å blogge på christinamihaela.com. Jeg håper at dere vil fortsette å følge meg på bloggen, på Facebook og Instagram på ferden om å våge mer og å nå mål. I retur håper jeg å inspirere deg til en sporty hverdag og i valg som hjelper deg komme nærmere dine personlige mål.

Med det, så ønsker jeg deg et Riktig Godt Nytt År! Måtte 2016 bli ditt år!

Beste ønsker fra Christina Mihaela 🙂

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.