Trening på Høyskolen Kristiania

Trening på Høyskolen Kristiania

Blogginnlegget er opprinnelig publisert på Høyskolen Kristiania sin blogg.
[separator type=»thin»]
Nylig var det duket for min første helgesamling på Høyskolen Kristiania for Personlig Trening-studiet. At jeg fikk inn en treningsøkt i en av høyskolens tre treningssaler før jeg møtte medstudenter og forelesere, var kjempe gøy, og stas!

Dette var bare forsmaken på hvordan jeg kom til å føle meg resten av helgen: utrolig heldig som steg for steg kommer nærmere drømmen om å jobbe med trening!

Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-hogskolen-kristiania-oslo-styrke-intervall-personlig-trening-tennis-4

Vi som studerer Personlig Trening på Høyskolen Kristiania skulle ha helgesamling og teoriundervisning for faget Treningslære. Siden jeg bor i Arendal og tok bussen inn til Oslo, kom jeg frem til skolen noen timer før oppmøtet. Vi skulle få omvisning på skolen senere på kvelden, men ettersom jeg hadde litt tid å slå ihjel, viste hyggelige Bettina fra høyskolen meg litt rundt. Jeg fikk se kantinaen på campus og ikke én, ikke to, men hele tre treningssaler som er i skolens lokaler!

En av salene er spesielt for utholdenhetstrening, med hovedvekt av sykler og løpemøller, en sal er til styrketrening, med hovedvekt på frivekter og styrketreningsapparater (komplett også med løpebane (!)), og en sal er til generell saltrening med god plass for fellestimer, trening med egen kroppsvekt, tøyning og lignende. Utrolig gøy å se!

Jeg spiste en deilig lunsj i skolens kantina, ventet litt, snappet litt, gledet meg enda mer til samlingen senere, og dro så til styrketreningsrommet på skolen. Det er der bildene i dette innlegget er tatt. Jeg trente helkropp og gjorde en rekke flerleddsøvelser:

Klikk på øvelsene for å se instruksjonsvideo!

Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-hogskolen-kristiania-oslo-styrke-intervall-personlig-trening-tennis-13.jpg Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-hogskolen-kristiania-oslo-styrke-intervall-personlig-trening-tennis-5 Christina-Mihaela-Carare-movewithmihaela-hogskolen-kristiania-oslo-styrke-intervall-personlig-trening-tennis-12.jpg© Høyskolen Kristiania – Foto: Bettina Wolmersen Larsen

Dette var forsmaken på hvordan jeg kom til å føle meg resten av helgen. Jeg kunne ikke tro at jeg «varmet» opp til forelesningene med trening! Selv om jeg hadde lest mye pensum, sett forelesninger på nett, besvart oppgaver, var det akkurat som om det først nå, sakte men sikkert gikk opp for meg at jeg studerer Personlig Trening…

Jeg studerer trening, for å jobbe med trening.

Det var en overveldende deilig, gøy og rørende opplevelse. En barndomsdrøm holder på å gå i oppfyllelse! Om jeg kunne føle så mye bare av å trene på skolen, kan dere tenke hvor i hundre jeg var da forelesningene faktisk startet! Blogginnlegg om dette kommer.

[columns_row width=»third»]
[column][/column]
[column][/column]
[column][/column]
[/columns_row]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.