Om Personlig Trening:

Hva får jeg med deg som min PT?

Som din personlige trener er jeg opptatt av:
1) at du får et effektiv, helhetlig og variert treningsopplegg som passer akkurat deg, dine mål og forutsetninger
2) at du blir utfordret og opplever glede, utvikling mestringsfølelse i treningene våre 
3) at du skal få mer ut av å trene med meg enn om du hadde trent alene.

Hvilke mål kan du som PT hjelpe meg med?

På kort tid har jeg opparbeidet meg et bredt kundespekter, hvor målet med treningen til den enkelte har variert stort: fra å bli trygg på styrketrening, til vektreduksjon, vektøkning, rehabilitering av skade, bygge en generelt sterkere kropp og innarbeide gode treningsvaner, samt kostanalyse og kostveiledning.

Min spesialkompetanse er styrketrening, med fokus på teknisk utførelse og allsidig trening. Jeg har også erfaring med testing av kondisjon, kostholdsveiledning, samt noe idrettsspesifikk trening.

Hva som enn er ditt mål med trening, skal du være trygg på min fagkunnskap og erfaring.

Hvordan jobber du som PT?

For mine PT-kunder som jeg jobber med i et langsiktig perspektiv (10 uker+), er min arbeidsmåte og "verktøykasse" for disse den samme: en kartleggingssamtale av din generelle helse og tidligere treningserfaring, avklare bestemte mål med treningen, testing før-, underveis og etter endt treningsperiode, skreddersy treningsøkter, loggføre treningsøkter, personlig coaching og gi kostholdsråd underveis. Jeg tar også ansvar for ditt totale treningsbilde, inkludert øktene som vi ikke har sammen.

Jeg har også kunder som ønsker enkelttimer, eller mindre PT-pakker som 1-3-6 timer. Disse ønsker for eksempel ny treningsinspirasjon eller noen få timer til hjelp for å komme i gang med treningen.

Les også vilkår for personlig trening med meg her. 

Hvor har du PT-utdanningen din fra?

Jeg tok Norges mest omfattende PT-utdanning, som tilbys av Høyskolen Kristiania. Klikk her hvis du vil vite hvorfor jeg valgte nettopp dette årsstudiet.

Hvis du tenker å utdanne deg som Personlig Trener og er har spørsmål om PT-studiet hos Høyskolen Kristiania, kan du sende meg en e-post eller melding på min Facebook-side.

Hvilken treningsbakgrunn har du?

Jeg begynte å spille tennis i en alder av 27 og begynte å få sansen for sporten ganske umiddelbart. Begynte å delta i konkurranser og ble klubbmester, sørlandsmester og regionsmester i løpet av det første halvannet år. Har spilt noe av og på siden, på grunn av en småvond tennisskulder, men jobber for å forbedre det og kunne spille oftere. Begynte å trene styrke ca. ett år etter at jeg tok opp tennis, og har elsket å kombinere tennis og styrketrening siden! 

Hvor kan jeg trene med deg som PT?

Jeg jobber som selvstendig personlig trener ved CV Trening på Saltrød og tilbyr PT-timer her. Priser for personlig trening med meg finner du her.

Jeg har også mulighet for å trene deg på ditt treningssenter (innenfor Arendalsområdet), dersom treningssenteret ditt tillater det. Det er imidlertid en fordel og nødvendig at jeg gjør meg kjent med fasilitetene der. Liker du å trene ute og ønsker mer privat oppfølging, kan vi avtale PT-trening ute i friluft. Vi finner løsningen som passer best! 

Kan både jeg og en venn/kollega trene med deg samtidig?

Ja, jeg tilbyr pakkepriser for trening av 2-8 personer om gangen. Dere får tett og individuell oppfølging fra meg - og det er sosialt! Se informasjon og priser her

Hva om jeg ønsker PT-tilbud av deg som ikke står her?

Jeg tilbyr i hovedsak personlig trening og/eller privat PT-gruppetrening på CV trening. Ønsker du andre PT-tjenester som morgen- eller kveldsbootcamp, bedriftstrening, hjemmetrening, makspulstest eller fitnesstest, si gjerne ifra. Kostholdsanalyse, evt. også kostholdsplaner kun ved spesielle henvendelser. Jeg har dessverre ingen mulighet for kroppskanning (måling av andel muskler, vann og fett i kroppen) foreløpig.  

Oppnå bedre og raskere resultater. Trening med meg er effektiv trening! Jeg sørger for at du får maksimalt utbytte av tiden sammen og energien du legger i treningen.

REFERANSER

Hva PT-kunder sier:

Takk for noen flotte og harde treninger! Du er kjempedyktig og motiverende.

- Stine P.

Det har vært kjempegøy og veldig motiverende å være med på treningene dine. Alltid blid og positiv og greier å få en til å yte det lille ekstra. Du er god!

- Anita N.

Takk for all hjelp, gode ideer og forslag til endringer av kosthold!

- Åge S. 

Takk for en virkelig flott PT time og for en kjempe god gjennomgang Christina! Jeg var så fornøyd med det du gikk igjennom! Dette forstår jeg du virkelig har greie på!

- Benjamin T.

Tusen takk for alt du gjorde i dag. Nå føler jeg meg litt bedre for å ha startet på dette!

- Albert R.

Disse 10 ukene med Christina har vært helt topp. Hun har pushet meg og jeg er kjempemotivert til å yte mer for hver økt med henne. Når jeg ikke tror at jeg klarer mer, så pusher hun meg til å klare 5 repetisjoner til - det er jo en seier i seg selv for meg! Hun er veldig flink til å vise og forklare øvelsene og passer på at jeg gjør alt teknisk korrekt, at jeg ikke belaster galt. Jeg føler at jeg har lært mye og har nådd mitt mål om å bli sterkere i hele kroppen! Dette er en jobb som Christina er skapt til.

- Ingrid S.

Takk for gode økter, Christina! Du er utrolig flink, grundig, kreativ, motiverende og alltid smilende. Det har vært hardt, men det har også vært lærerikt og utfordrende for meg

- Mariell H.

"Motivasjon er det som får deg igang, vaner er det som får deg til å fortsette."

KONTAKT

Har du spørsmål om personlig trening, forespørsel om samarbeid eller andre henvendelser, send meg mail ved å fylle ut kontaktskjemaet under:

Adresse: Tromøyveien 20, 4841, Arendal

Mobil: 980 23 457